carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada

Verat brasejat amb gaspatxo de tomàquet mexicà i jalapeny, pinyons i frissé.

Gírgola flor a la brasa amb puré de moniato i ras al-hanout, suc de vedella.

——————————————————————

Timbal de mini carbassó amb tàrtar de sarg, escabetx tebi de musclos i flor d’all, acompanyat de flor de carbassó fregida amb essència de musclo i pol·len d’abella.

Cogoll impregnat, suc de garrí i laca d’aigua de pebrot vermell, acompanyat de careta de garrí fregida, amb gribiche i tòfona d’estiu.

Moll de roca amb una emulsió de les seves espines i ruille, molé coloradet, kalé i alvocat.

Cua de toro amb papada ibèrica, suc de vedella, iogurt, liquat d’oliva de Kalamata i menta.

——————————————————————

Gelat de coco fumat, picada de cacauets i préssec al vodka, acompanyat d’aigua de tomàquet i alfàbrega.

«Un Chia latte amb tú»

Preu del menú: 60€
Preu del menú amb maridatge: 85€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres

Girgola flor a la brasa amb pure de moniato i ras al-hanout, suc de vedella

——————————————————————

Carbassa rostida amb sàlvia, sobrassada a la brasa amb mel i vinagreta d’avellanes.

o

Verat brasejat amb allblanc, fonoll, ous de truita i mà de budes.

——————————————————————

Carrillera de porc ibèric amb puré de moniato, bolet de card marinat, nap adobat i kale a la brasa.

o

Lluç amb crema de múrgoles, xirivia i summa (suplement 4€).

——————————————————————

Cireres amb kirsch, cremós de fonoll i gelat de te Assam.

 

Preu: 30€ (beguda no inclosa)

CARTA

ENTRANTS

Cogoll impregnat, suc de garrí i laca d’aigua de pebrot vermell 24€

Timbal de mini carbassó amb tàrtar de sarg, escabetx tebi de musclos i flor d’all, acompanyat de flor de carbassó fregida amb essència de musclo i pol·len d’abella.25€

Melós de vedella amb bolet de card, nap adobat, crema de rave picant i caputxina.23€

Calamar amb pesto de coriandre, frisé, olives negres i amontegat21€

PEIX

Lluerna amb puré de coliflor, mantega de cafè París i safrà23€

Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi25€

Lubina salvatge amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.25€

Moll de roca amb una emulsió de les seves espines i ruille, molé coloradet, kalé i alvocat25€

CARNS

Xai a baixa temperatura amb moniato, amarant, pastanagues en escabetx i cúrcuma fresca 23€

Colomí a la brasa amb cloïsses, col de Brussel·les i alcaravia25€

Costella de vaca madurada amb muselina d’alls, el seu suc reduït amb gessamí i maitake 26€

Ànec canetó a la brasa amb cremós de mongeta del ganxet i foie, ruibarbre, créixens vermell i flor de saüc.25€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm8,5€

“Un Chia latte amb tú”8,5€

Gelat de pera amb brioix torrat, puré de nyàmeres amb vainilla 8,5 € i fava tonka8,5€