concepte

“ simplicity is the
ultimate sophistication ”

Prodigi és un espai gastronòmic ubicat al cor de la ciutat de Barcelona; a la qual rendeix tribut amb l’origen del seu nom ja que es troba on conflueixen 3 dels carrers més coneguts de Barcelona: Provença, Diagonal y Girona.

El nostre restaurant vol transportar el comensal de la cuina tradicional catalana cap a una aventura creativa moderna. La importància de les arrels, els records i les experiències són part dels valors més respectats a Prodigi.

El xef ofereix un menú degustació, un maridatge de vins i un menú setmanal que s´adaptarà als aliments de temporada i que et permetrà experimentar l´essència de la nostra cuina.

Jordi Tarré

Xef i propietari del restaurant Prodigi, va començar els estudis de cuina amb 15 anys cursant els graus mitjà i superior a l’escola d’hostaleria i turisme CETT. Durant aquest període es va formar a diferents restaurants com el Nectari, Hisop, El Celler de Can Roca, entre altres. Nectari, Hisop, El Celler de Can Roca, entre altres.

Als 20 anys va començar una nova etapa a Londres i durant 4 anys va treballar a llocs com l’hotel Mandarin Oriental de Hyde Park, Ametsa with Arzak Instructions i The Fat Duck. Mandarin Oriental d'Hyde Park, Ametsa with Arzak Instructions i The Fat Duck.

Després de tornar a Barcelona, el Jordi es va incorporar com a segon de cuina al restaurant Hisop, on amb l’ajuda d’Oriol Ivern va adquirir l’experiència que necessitava per fer realitat el somni d’obrir Prodigi.