carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada

Pa de massa mare amb degustació d´olis.

Meló Cantaloup brasejat amb emulsió de pernil ibèric, crema fumada del meló i flor d'all.

Gelat de molé, alvocat, llenties estofades amb suc de vedella, aire de coco i huacatay.

——————————————————————

Veolutte freda de marisc amb musclos a l'amontillat, navalles a la brasa, nap daikon marinat, encortits, ous de truita i salicòrnia.

Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.

Lluç a la brasa amb pell de flor de carbassó, salsa de les seves espines emulsionada amb rouille, mini carbassó brasejat i adobat.

Filet de vedella madurada amb un milfulls d'albergínia, foie i melós de vedella acompanyat de gel de menta i reducció de salsa de vedella.

——————————————————————

Sorbet de mongeta Perona, préssec, curd de fruita de la passió i safrà.

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.

Petit Fours.

Preu del menú: 70€
Preu del menú amb maridatge de vins: 100€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
No inclou plats de carta.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
 
ENTRANTS

Maitake a la brasa amb pesto de coriandre i suc de vedella.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Espàrrec verd brasejat amb botifarra del perol, suc de pollastre, papada ibèrica i oli verd.

o

Amanida de verdures brasejades amb melós de vedella acompanyat de suc de vedella.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Pit de pollastre de corral amb parmentier de patates, suc de pollastre i bolet de card marinat.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Lluç a la planxa amb salsa de les seves espines emulsionada amb rouille, mini carbassó brasejat i adobat.

——————————————————————

POSTRES

Peres al vi amb gelat de 5 espècies xinesa i curd de taronja sanguina.

 

Preu: 30€ (beguda no inclosa)

CARTA

ENTRANTS

Veolutte freda de marisc amb musclos a l'amontillat, navalles a la brasa, nap daikon marinat, confitats,
ous de truita i salicòrnia.25€

Maitake saltat, burrata fumada, reducció de salsa de ceba, gelat de romesco verd i pebre de Sichuan.24€

Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€

Curry vermell de rossinyols, mini panotxes brasejades, bava ganush fumat i brots de coriandre.24€

PEIXOS

Lluç a la brasa amb pell de flor de carbassó, salsa de les seves espines emulsionada amb rouille, mini carbassó brasejat
i adobat.25€

Rodaball a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i maionesa de Katsuobushi. 26€

Lubina salvatge amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.26€

Moll brasejat amb nage d'all d'ós, cremi fraiche cítrica i espàrrec verd amb el seu pesto.27€

CARNS

Filet de vedella madurada amb un milfulls d'albergínia, foie i melós de vedella acompanyat de gel de menta
i reducció de salsa de vedella. 28€

Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona d'hivern.27€

Costella de vaca madurada amb parmentier de patata, suc reduït al gessamí i maitake. 27€

Filet d'Aram amb salsa de foie i tòfona, puré de castanya fumada, blat de moro brasejat i nap síndia confitat en sake.27€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm9€

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.9€

Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.9€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.9€