carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.
Cloïsses a l'amontillat amb cigrons verds, emulsió marina, mà de buda i tobiko.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, figues, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
Amanida de tomàquets de temporada sobre un gelée de la seva essència amb bonítol curat, emulsió d'api de muntanya i brots de temporada.
Balotina i costella de conill amb flor de carbassó, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.
Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc.
Colomí a la brasa amb salsa cantonesa, maitake confitat, remolatxa i alfàbrega morada
——————————————————————
Cirera, gelat de mongeta tendra i infusió de cirera.
Préssec «pansificat», fava tonka i herballuïsa.
Petit Fours.
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€
MENÚ MIGDIA
migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, figues, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.
o
Amanida de tomàquets de temporada amb vinagreta, bonítol curat i emulsió d'api de muntanya.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Presa ibèrica amb bolet de card brasejat, cemós de blat de moro fumat, demi-glaze de porc i créixens d'aigua.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Lluç a la brasa amb emulsió marina, cremós de fonoll, pètals de ceba adobada i pamplines.
——————————————————————
POSTRES
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon i kikos amb xocolata.
Preu: 35€ (beguda no inclosa)
CARTA
Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
ENTRANTS
Amanida de tomàquets de temporada sobre un gelée de la seva essència amb bonítol curat, emulsió d'api de muntanya i brots de temporada.25€
Balotina i costella de conill amb flor de carbassó, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.25€
Curri vermell de bolets de temporada, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€
Llobarro a la planxa amb cloïsses a l'amontillado, cigrons verds, emulsió marina, mà de buda i tobiko.27€
Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc. 27€
CARNS
Colomí a la brasa amb salsa cantonesa, maitake confitat, remolatxa i alfàbrega morada.28€
Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.28€
Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona d'estiu i mostarda.28€
POSTRES
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de coco fumat i cassís.12€
Préssec «pansificat», fava tonka i herballuïsa.12€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€