carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada

Tartaleta de parfait de pollastre, crestes, encurtits i tòfona d'hivern.

Bou de mar amb el seu suquet, poma granny smith i verjus.

——————————————————————

Royal d'Idiazábal amb suc de pollastre, carxofes, cansalada ibèrica i cardamom.

Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.

Rap fumat al sarment amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.

Xai lletó amb nap fondan, gel de rapini, suc de xai i pruna passa.

——————————————————————

Sorbet de pèsols, kumkuat, curd de taronja sanguina i safrà.

Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.

Preu del menú: 60€
Preu del menú amb maridatge: 85€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
No inclou plats de carta.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
 

ENTRANTS

Maitake a la brasa amb pure de moniato, ras al-hanout i suc de vedella.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Carxofes brasejades amb botifarra del perol, suc de pollastre, papada ibèrica i oli verd.

o

Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Presa ibèrica amb parmentier de patates, suc de porc i bolet de card marinat.

o

Lluç a la planxa amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.

——————————————————————

POSTRES

Peres al vi amb gelat de 5 espècies xinesa i curd de taronja sanguina.

 

Preu: 30€ (beguda no inclosa)

CARTA

ENTRANTS

Royal d'Idiazábal amb suc de pollastre, carxofes, cansalada ibèrica i cardamom. 24€

Maitake saltat, burrata fumada, reducció de salsa de ceba, gelat de romesco verd i pebre de Sichuan.23€

Calamar amb pesto de coriandre, frisé, olives negres i amontillat.23€

Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.23€

PEIXOS

Rap fumat al sarment amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.26€

Rodaball a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i maionesa de Katsuobushi.26€

Lubina salvatge amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.26€

Moll de roca amb una emulsió de les seves espines i ruille, molé coloradet, kalé i alvocat.28€

CARNS

Xai lletó amb nap fondan, gel de rapini, suc de xai i pruna passa. 26€

Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona d'hivern.27€

Costella de vaca madurada amb musselina d'alls, suc reduït al gessamí i maitake. 27€

Filet d'Aram amb salsa de foie i tòfona, puré de castanya fumada, blat de moro brasejat i nap síndia confitat en sake.27€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm9€

«Un Chia latte contigo»9€

Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.9€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.9€