






carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
Tartaleta de parfait de pollastre, crestes, encurtits i tòfona d'hivern.
Bou de mar amb el seu suquet, poma granny smith i verjus.
——————————————————————
Royal d'Idiazábal amb suc de pollastre, carxofes, cansalada ibèrica i cardamom.
Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.
Rap fumat al sarment amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.
Xai lletó amb nap fondan, gel de rapini, suc de xai i pruna passa.
——————————————————————
Sorbet de pèsols, kumkuat, curd de taronja sanguina i safrà.
Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.
Preu del menú: 60€
Preu del menú amb maridatge: 85€
MENÚ MIGDIA
No inclou plats de carta.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
ENTRANTS
Maitake a la brasa amb pure de moniato, ras al-hanout i suc de vedella.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Carxofes brasejades amb botifarra del perol, suc de pollastre, papada ibèrica i oli verd.
o
Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Presa ibèrica amb parmentier de patates, suc de porc i bolet de card marinat.
o
Lluç a la planxa amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.
——————————————————————
POSTRES
Peres al vi amb gelat de 5 espècies xinesa i curd de taronja sanguina.
Preu: 30€ (beguda no inclosa)
CARTA
ENTRANTS
Royal d'Idiazábal amb suc de pollastre, carxofes, cansalada ibèrica i cardamom. 24€
Maitake saltat, burrata fumada, reducció de salsa de ceba, gelat de romesco verd i pebre de Sichuan.23€
Calamar amb pesto de coriandre, frisé, olives negres i amontillat.23€
Amanida de verdures d'hivern amb galtes de vedella acompanyat de suc d'herbes aromàtiques.23€
PEIXOS
Rap fumat al sarment amb salsa xató, vinagreta de tòfona, calçots i anxoves.26€
Rodaball a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i maionesa de Katsuobushi.26€
Lubina salvatge amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.26€
Moll de roca amb una emulsió de les seves espines i ruille, molé coloradet, kalé i alvocat.28€
CARNS
Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona d'hivern.27€
Costella de vaca madurada amb musselina d'alls, suc reduït al gessamí i maitake. 27€
Filet d'Aram amb salsa de foie i tòfona, puré de castanya fumada, blat de moro brasejat i nap síndia confitat en sake.27€
POSTRES
«Un Chia latte contigo»9€
Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.9€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.9€