






carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
Pa de massa mare amb degustació d´olis.
Meló Cantaloup brasejat amb emulsió de pernil ibèric, crema fumada del meló i flor d'all.
Gelat de molé, alvocat, llenties estofades amb suc de vedella, aire de coco i huacatay.
——————————————————————
Veolutte freda de marisc amb musclos a l'amontillat, navalles a la brasa, nap daikon marinat, encortits, ous de truita i salicòrnia.
Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.
Lluç a la brasa amb pell de flor de carbassó, salsa de les seves espines emulsionada amb rouille, mini carbassó brasejat i adobat.
Filet de vedella madurada amb un milfulls d'albergínia, foie i melós de vedella acompanyat de gel de menta i reducció de salsa de vedella.
——————————————————————
Sorbet de mongeta Perona, préssec, curd de fruita de la passió i safrà.
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.
Petit Fours.
Preu del menú: 70€
Preu del menú amb maridatge de vins: 100€
MENÚ MIGDIA
No inclou plats de carta.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
Maitake a la brasa amb pesto de coriandre i suc de vedella.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Espàrrec verd brasejat amb botifarra del perol, suc de pollastre, papada ibèrica i oli verd.
o
Amanida de verdures brasejades amb melós de vedella acompanyat de suc de vedella.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Pit de pollastre de corral amb parmentier de patates, suc de pollastre i bolet de card marinat.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Lluç a la planxa amb salsa de les seves espines emulsionada amb rouille, mini carbassó brasejat i adobat.
——————————————————————
POSTRES
Peres al vi amb gelat de 5 espècies xinesa i curd de taronja sanguina.
Preu: 30€ (beguda no inclosa)
CARTA
ENTRANTS
ous de truita i salicòrnia.25€
Maitake saltat, burrata fumada, reducció de salsa de ceba, gelat de romesco verd i pebre de Sichuan.24€
Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€
Curry vermell de rossinyols, mini panotxes brasejades, bava ganush fumat i brots de coriandre.24€
PEIXOS
i adobat.25€
Rodaball a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i maionesa de Katsuobushi. 26€
Lubina salvatge amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.26€
Moll brasejat amb nage d'all d'ós, cremi fraiche cítrica i espàrrec verd amb el seu pesto.27€
CARNS
i reducció de salsa de vedella. 28€
Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona d'hivern.27€
Costella de vaca madurada amb parmentier de patata, suc reduït al gessamí i maitake. 27€
Filet d'Aram amb salsa de foie i tòfona, puré de castanya fumada, blat de moro brasejat i nap síndia confitat en sake.27€
POSTRES
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.9€
Pera amb pebre de Sichuan, carxofa de Jerusalem i gelat de tatí de pera.9€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.9€