carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.

 

Tartaleta farcida de tàrtar de vaca madurada amb sèrum de mantega i flor de mel.

Cloïsses a l'amontillat amb cigrons verds, emulsió marina, mà de buda i tobiko.

Cremós de pollastre amb pell cruixent, figues, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

Amanida de tomàquets de temporada sobre un gelée de la seva essència amb bonítol curat, emulsió d'api de muntanya i brots de temporada.

Balotina i costella de conill amb flor de carbassó, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.

Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc.

Colomí a la brasa amb salsa cantonesa, maitake confitat, remolatxa i alfàbrega morada

——————————————————————

Cirera, gelat de mongeta tendra i infusió de cirera.

Préssec «pansificat», fava tonka i herballuïsa.

Petit Fours.

Preu del menú: 80€
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.

ENTRANTS

Cremós de pollastre amb pell cruixent, figues, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.

o

Amanida de tomàquets de temporada amb vinagreta, bonítol curat i emulsió d'api de muntanya.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Presa ibèrica amb bolet de card brasejat, cemós de blat de moro fumat, demi-glaze de porc i créixens d'aigua.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Lluç a la brasa amb emulsió marina, cremós de fonoll, pètals de ceba adobada i pamplines.

——————————————————————

POSTRES

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon i kikos amb xocolata.

 

Preu: 35€ (beguda no inclosa)

CARTA

Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.25€

Amanida de tomàquets de temporada sobre un gelée de la seva essència amb bonítol curat, emulsió d'api de muntanya i brots de temporada.25€

Balotina i costella de conill amb flor de carbassó, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.25€

Curri vermell de bolets de temporada, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€

PEIXOS

Llenguado amb emulsió de múrgoles, cremós de celeri i sumac.27€

Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€

Llobarro a la planxa amb cloïsses a l'amontillado, cigrons verds, emulsió marina, mà de buda i tobiko.27€

Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc. 27€

CARNS

Ànec a la brasa amb parmentier de patata, demi-glace de tòfona d'estiu, cordyceps i pamplines.28€

Colomí a la brasa amb salsa cantonesa, maitake confitat, remolatxa i alfàbrega morada.28€

Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.28€

Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona d'estiu i mostarda.28€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de coco fumat i cassís.12€

Préssec «pansificat», fava tonka i herballuïsa.12€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€