carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.
Ostra brasejada amb pil-pil de bolets, gel de huacatay, rossinyols saltats i pinyons torrats.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
Arròs melós de calamar i sobrassada amb làmines de calamar i llima, emulsió de wasabi i brots marins.
Consomé thai amb culurgione de bolets, bolets de temporada saltats, mànec i ceba especiada.
Llobarro salvatge amb emulsió de bullabesa, arrel de cerfull confitada, pebrots del piquillo brasejats i gel de bergamota.
Colomí tandoori masala amb dim sum de castanya i garrofa, cremós de moniato torrat, gel de cúrcuma i tamarinde.
——————————————————————
Sorbet de magrana amb ganache de pebre rosa i airejat de llima kafir, acompanyat de fulla d'ostra i tapioca de llet de coco.
Gelat de gaspatxo de col llombarda, cremós de xocolata 72%, flam de te Cashmir i mantega torrada.
Petit-fours.
Preu del maridatge de vins: 40€
MENÚ MIGDIA
migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat al mercat.
ENTRANTS
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Nòquis de patata amb salsa de bolets i kimchi, saltat de bolets de temporada i oli verd.
o
Curri de verdures brasejades amb carbassa brasejada i brots de coriandre.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Pit de pollastre de pagès brasejada amb cremós de moniato, salsa de fricandó, maitake brasejat i xips de moniato.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Peix del dia amb salsa verda coliflor, tirabecs brasejats, cremós de chirivia i aire de llet de coco.
——————————————————————
POSTRES
Pastís de carbassa amb sopa de xocolata blanca especiada, gelat de magrana i crumble d'avellanes.
CARTA
Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
ENTRANTS
Consomé thai amb culurgione de bolets, bolets de temporada saltats, mànec i ceba especiats.26€
Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.26€
Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.26€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€
Llobarro salvatge amb emulsió de bullabesa, arrel de cerfull confitada, pebrots del piquillo brasejats i gel de bergamota.28€
Moll brasejat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€
CARNS
Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€
Filet de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€
Colomí tandoori masala amb dim sum de castanya i garrofa, cremós de moniato torrat, gel de cúrcuma i tamarinde.29€
POSTRES
Gelat de topinambur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€
Pastís de carbassa amb sopa de xocolata blanca especiada, gelat de magrana i crumble d'avellanes.13€
Gelat de gaspatxo de col llombarda, cremós de xocolata 72%, flam de te Cashmir i mantega torrada.13€