carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
Bou de mar amb nap daikon marinat, cogombre, mà de buda encortida i salicòrnia.
Gelée de consomé d'ànec amb parfait de foie, textures d'espàrrec verd i flor de saüc.
——————————————————————
Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.
Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.
Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc.
Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.
——————————————————————
Mango amb gelat de bergamota, sopa freda d'eucaliptus i llavors garrapinyades.
Textures de ruibarbre amb gelat de coco, cremós de miso blanc i pa de pessic airejat d'avellanes.
Petit Fours.
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€
MENÚ MIGDIA
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
Maitake brasejat amb pesto de coriandre i suc de vedella.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.
o
Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Pit de pollastre cuinat a baixa temperatura amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Lucerna a la brasa amb vinagreta d'avellanes, cremós de fonoll, pètals de ceba adobats i pamplines.
——————————————————————
POSTRES
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de fum i cassís.
Preu: 35€ (beguda no inclosa)
CARTA
ENTRANTS
Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.25€
Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€
Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€
Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.27€
Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc. 27€
CARNS
Colomí a la brasa amb verdures de primavera, demi-glace i tòfona d'estiu.28€
Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.28€
Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona d'estiu i mostarda.28€
POSTRES
Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de fum i cassís.12€
Textures de ruibarbre amb gelat de coco, cremós de miso blanc i pa de pessic airejat d'avellanes.12€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€