carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada

Pa de massa mare amb degustació d´olis.

Bou de mar amb nap daikon marinat, cogombre, mà de buda encortida i salicòrnia.

Gelée de consomé d'ànec amb parfait de foie, textures d'espàrrec verd i flor de saüc.

——————————————————————

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.

Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.

Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc.

Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.

——————————————————————

Mango amb gelat de bergamota, sopa freda d'eucaliptus i llavors garrapinyades.

Textures de ruibarbre amb gelat de coco, cremós de miso blanc i pa de pessic airejat d'avellanes.

Petit Fours.

Preu del menú: 80€
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
ENTRANTS

Maitake brasejat amb pesto de coriandre i suc de vedella.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.

o

Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Pit de pollastre cuinat a baixa temperatura amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Lucerna a la brasa amb vinagreta d'avellanes, cremós de fonoll, pètals de ceba adobats i pamplines.

——————————————————————

POSTRES

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de fum i cassís.

 

Preu: 35€ (beguda no inclosa)

CARTA

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.25€

Espàrrec blanc brasejat amb papada de porc ibèric a la cantonesa, maionesa de wasabi i emulsió de sumac.25€

Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€

Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€

PEIXOS

Llenguado amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.27€

Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€

Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.27€

Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i maduixetes de bosc. 27€

CARNS

Magret d'ànec madurat amb parmentier de creïlla, suc reduït d'ànec i maitake brasejat.28€

Colomí a la brasa amb verdures de primavera, demi-glace i tòfona d'estiu.28€

Llom baix de vaca madurada a la brasa amb emulsió d'escabetx de múrgules, blat de moro baby glacejat i cremós de blat de moro fumat.28€

Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona d'estiu i mostarda.28€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de fum i cassís.12€

Textures de ruibarbre amb gelat de coco, cremós de miso blanc i pa de pessic airejat d'avellanes.12€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€