carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.
Royal d'arrel de cerfull fumat amb anguila brasejada, la seva reducció i tobiko.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, caqui, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.
Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.
Llobarro salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.
Ànec brasejat amb salsa de "mole", dumpling de moniato lila, moniato fondant, foie gras i ceba perla especiada.
——————————————————————
Sorbet de col kale amb carbassa i oli d'oliva.
Gelat de topinabur torrat, mouse airejat de xocolata, magrana i vainilla.
Petit Fours.
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€
MENÚ MIGDIA
migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, caqui, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Ou escalfat amb parmentier de patata, saltat de bolets, demiglaç i papada ibèrica.
o
Carbassa brasejada amb sàlvia noisette, vinagreta d'avellanes, sobrassada torrada i burrata
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Galta de vedella glacejada amb cremós de moniato, rovellons escabetxats i pamplines.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Peix de llotja amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.
——————————————————————
POSTRES
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon i kikos amb xocolata.
Preu: 35€ (beguda no inclosa)
CARTA
Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
ENTRANTS
Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.25€
Balotina i costella de conill amb col a la brasa, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.25€
Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.25€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 27€
Llobarro salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.27€
Moll brasejat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 27€
CARNS
Llom d'Aram amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona i mostarda.28€
Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.28€
Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.28€
POSTRES
Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€
Gelat de topinabur torrat, mouse airejat de xocolata, magrana i vainilla.12€
Poma «pansificada», fava tonka i llima kaffir.12€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€