carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.

 

Siu mai de conill a la rabiosa, rovell de guatlla i aire de farigola.

Gelée de dashi de tomàquet amb verat lleugerament escabetxat, tomàquets de temporada i anet.

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.

Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.

Bonítol del nord soasat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds.

Magret d'ànec a la brasa amb romesco de préssec, cremós d'albergínia blanca i all negre, demi-glace i tòfona d'estiu.
——————————————————————

Sorbet de carbassó amb meló, hoisin i granissat de shisho verd.

Figues en escabetx amb gelat de llet de cabra, cremós de ceba caramel·litzada i tendons fregits.

Petit-fours.

Preu del menú: 90€
Preu del maridatge de vins: 40€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat al mercat.

ENTRANTS

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Fettuccines amb emulsió de bolets, pesto de coriandre, maitake brasejat i cacauets.

o

Espàrrecs verds brasejats amb sabaió de miso, papada ibèrica i escarola frise.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Galta de vedella glacejada amb parmentier de patata, bolets de temporada i tirabecs.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Peix de llotja amb salsa tandoori masala, textures de xirivia i yuzu.

——————————————————————

POSTRES

Gelat de topinabur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.

 

Preu: 38€ (beguda no inclosa)

CARTA

Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.26€

Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.26€

Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.26€

Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.26€

PEIXOS

Rap en mantega torrada amb salsa tandoori masala, cremós d'all d'ós, aire de citronel·la i tirabecs.28€

Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€

Lubina salvatge a la brasa amb emulsió de cafè París, textures de coliflor noisette i yuzu.28€

Bonítol del nord soasat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€

CARNS

Magret d'ànec a la brasa amb romesco de préssec, cremós d'albergínia blanca i all negre, demi-glace i tòfona d'estiu.29€

Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€

Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€

Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.29€

POSTRES

Gelat d'all negre, pa de pessic de molasses, te negre, mòdena i raïm.13€

Gelat de topinambur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€

Figues en escabetx amb gelat de llet de cabra, cremós de ceba caramel·litzada i tendons fregits.13€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.13€