carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
per temporada
Pa de massa mare amb degustació d´olis.
Cruixent de pell de pollastre amb tàrtar de calamar, furikake, tòfona negra i ponzu.
Pèsols del Maresma a la brasa amb emulsió de salsa verda, canyelles i mà de budes adobat.
——————————————————————
Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.
Calçot confitat i farcit de garrí de Segòvia, cruixent de la seva pell, suc de garrí i maionesa de wasabi.
Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.
Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, col de brussel·les glacejades, demi-glace de tòfona negra i mostarda.
——————————————————————
Mànec amb gelat de bergamota, sopa freda d'eucaliptus i llavors garapinyades.
Cremós de xocolata amb textures de moniato lila, gel de vinagre de Mòdena, kataifi i gelat de llet fumada.
Petit Fours.
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€
MENÚ MIGDIA
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
Bolet de card brasejat amb pesto de coriandre i suc de vedella.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Calçots confitats amb botifarra del perol, burrata, salsa de rovell emulsionat, suc de vedella i ruca.
o
Curri de bolets de temporada amb mini panotxes brasejades, bava-ganoush, cigrons fregits i pamplines.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Papada de porc ibèrica cuinada a l'estil cantonès, parmentier de patata i maitake confitat i glacejat en suc de garrí.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Corvina a la planxa amb vinagreta d'avellanes, cremós celeri i col de Brussel·les brasejada.
——————————————————————
POSTRES
Flam de miso amb chantilly de fonoll, crumble d'avellanes i gelat de vainilla Bourbon.
Preu: 35€ (beguda no inclosa)
CARTA
ENTRANTS
Vieires a la planxa amb papada de porc a la cantonesa, poma granny Smith, cogombre envinagrat i aire de xiitake.25€
Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€
Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€
Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.27€
Moll amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.27€
CARNS
Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona negra.28€
Costella de vaca madurada amb parmentier de patata, suc reduït de vedella i maitake brasejat. 28€
Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, col de brussel·les glacejades, demi-glace de tòfona negra i mostarda.28€
POSTRES
Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.12€
Cremós de xocolata amb textures de moniato lila, gel de vinagre de Mòdena, kataifi i gelat de llet fumada.12€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€