carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada

Pa de massa mare amb degustació d´olis.

Cruixent de pell de pollastre amb tàrtar de calamar, furikake, tòfona negra i ponzu.

Pèsols del Maresma a la brasa amb emulsió de salsa verda, canyelles i mà de budes adobat.

——————————————————————

Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.

Calçot confitat i farcit de garrí de Segòvia, cruixent de la seva pell, suc de garrí i maionesa de wasabi.

Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.

Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, col de brussel·les glacejades, demi-glace de tòfona negra i mostarda.

——————————————————————

Mànec amb gelat de bergamota, sopa freda d'eucaliptus i llavors garapinyades.

Cremós de xocolata amb textures de moniato lila, gel de vinagre de Mòdena, kataifi i gelat de llet fumada.

Petit Fours.

Preu del menú: 80€
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
ENTRANTS

Bolet de card brasejat amb pesto de coriandre i suc de vedella.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Calçots confitats amb botifarra del perol, burrata, salsa de rovell emulsionat, suc de vedella i ruca.

o

Curri de bolets de temporada amb mini panotxes brasejades, bava-ganoush, cigrons fregits i pamplines.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Papada de porc ibèrica cuinada a l'estil cantonès, parmentier de patata i maitake confitat i glacejat en suc de garrí.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Corvina a la planxa amb vinagreta d'avellanes, cremós celeri i col de Brussel·les brasejada.

——————————————————————

POSTRES

Flam de miso amb chantilly de fonoll, crumble d'avellanes i gelat de vainilla Bourbon.

 

Preu: 35€ (beguda no inclosa)

CARTA

ENTRANTS

Calçot confitat i farcit de garrí de Segòvia, cruixent de la seva pell, suc de garrí i maionesa de wasabi.25€

Vieires a la planxa amb papada de porc a la cantonesa, poma granny Smith, cogombre envinagrat i aire de xiitake.25€

Balotina de conill farcit amb tàrtar de calamar, salsa d'escabetx emulsionada, rossinyols saltats i escarola frise.25€

Curri vermell de cordyceps, bava-ganoush fumat, mini panotxes brasejades i brots de coriandre.25€

PEIXOS

Llenguado en mantega noisette amb textures de carxofa de Jerusalem i una salsa acidulada d'anet.27€

Turbot a la brasa amb vinagreta d’avellanes i serfull, fonoll i maionesa de Katsuobushi 27€

Llobarro a la planxa amb favetes tendres acidulades i «manjar blanc» de salsifis.27€

Moll amb emulsió de múrgoles, puré de xirivia i sumac.27€

CARNS

Magret d'ànec madurat amb carxofes confitades, cremós de barigoule, suc d'ànec i tòfona de tardor.28€

Colomí a la brasa amb verdures d'hivern, demi-glace i tòfona negra.28€

Costella de vaca madurada amb parmentier de patata, suc reduït de vedella i maitake brasejat. 28€

Llom d'Aram a la brasa amb textures de celeri, col de brussel·les glacejades, demi-glace de tòfona negra i mostarda.28€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€

Ganache de xocolata negra i mel amb mantega muntada de hoisin, gelat de ruibarbre i cassís.12€

Cremós de xocolata amb textures de moniato lila, gel de vinagre de Mòdena, kataifi i gelat de llet fumada.12€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€