








carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.
Siu mai de conill a la rabiosa, rovell de guatlla i aire de farigola.
Gelée de dashi de tomàquet amb verat lleugerament escabetxat, tomàquets de temporada i anet.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.
Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.
Bonítol del nord soasat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds.
Magret d'ànec a la brasa amb romesco de préssec, cremós d'albergínia blanca i all negre, demi-glace i tòfona d'estiu.
——————————————————————
Sorbet de carbassó amb meló, hoisin i granissat de shisho verd.
Figues en escabetx amb gelat de llet de cabra, cremós de ceba caramel·litzada i tendons fregits.
Petit-fours.
Preu del maridatge de vins: 40€
MENÚ MIGDIA
migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat al mercat.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Fettuccines amb emulsió de bolets, pesto de coriandre, maitake brasejat i cacauets.
o
Espàrrecs verds brasejats amb sabaió de miso, papada ibèrica i escarola frise.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Galta de vedella glacejada amb parmentier de patata, bolets de temporada i tirabecs.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Peix de llotja amb salsa tandoori masala, textures de xirivia i yuzu.
——————————————————————
POSTRES
Gelat de topinabur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.
CARTA
Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
ENTRANTS
Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.26€
Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.26€
Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.26€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€
Lubina salvatge a la brasa amb emulsió de cafè París, textures de coliflor noisette i yuzu.28€
Bonítol del nord soasat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€
CARNS
Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€
Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€
Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.29€
POSTRES
Gelat de topinambur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€
Figues en escabetx amb gelat de llet de cabra, cremós de ceba caramel·litzada i tendons fregits.13€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.13€