carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.

 

«Bombó» de cua de porc amb macaron de dashi, all negre i nap daikon adobat.

Royal d'arrel de cerfull fumat amb anguila brasejada, la seva reducció i tobiko.

Cremós de pollastre amb pell cruixent, caqui, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.

Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.

Lubina salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.

Ànec brasejat amb salsa de mola, dumpling de moniato lila, moniato fondant, foie gras i ceba perla especiada.
——————————————————————

Sorbet de col kale amb carbassa i oli d'oliva.

Gelat de topinabur torrat, mouse airejat de xocolata, magrana i vainilla.

Petit Fours.

Preu del menú: 80€
Preu del menú amb maridatge de vins: 120€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.

ENTRANTS

Cremós de pollastre amb pell cruixent, caqui, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Ou escalfat amb parmentier de patata, saltat de bolets, demiglaç i papada ibèrica.

o

Carbassa brasejada amb sàlvia noisette, vinagreta d'avellanes, sobrassada torrada i burrata

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Carrillera de vedella glacejada amb cremós de moniato, rovellons escabetxats i pamplines.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Peix de llotja amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.

——————————————————————

POSTRES

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon i kikos amb xocolata.

 

Preu: 35€ (beguda no inclosa)

CARTA

Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.25€

Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.25€

Balotina i costella de conill amb col a la brasa, salsa escabetxada, cordyceps i amarant.25€

Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.25€

PEIXOS

Llenguado amb emulsió ibèrica, rovellons escabetxats, cremós de salsifi i col brasejada.27€

Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 27€

Lubina salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.27€

Moll soassat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 27€

CARNS

Ànec brasejat amb salsa de mola, dumpling de moniato lila, moniato fondant, foie gras i ceba perla especiada.28€

Llom d'Aram amb textures de celeri, bolet de card glacejat, demi-glace de tòfona i mostarda.28€

Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.28€

Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.28€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm12€

Gelat de topinabur torrat, mouse airejat de xocolata, magrana i vainilla.12€

Poma «passificada», fava tonka i llima kaffir.12€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.12€