carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.

 

Tartaleta de tàrtar de vaca madurada amb ous de truita marinats en sake i mà de buda.

Ostra brasejada amb pil-pil de bolets, gel de huacatay, rossinyols saltats i pinyons torrats.

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

Arròs melós de calamar i sobrassada amb làmines de calamar i llima, emulsió de wasabi i brots marins.

Consomé thai amb culurgione de bolets, bolets de temporada saltats, mànec i ceba especiada.

Llobarro salvatge amb emulsió de bullabesa, arrel de cerfull confitada, pebrots del piquillo brasejats i gel de bergamota.

Colomí tandoori masala amb dim sum de castanya i garrofa, cremós de moniato torrat, gel de cúrcuma i tamarinde.
——————————————————————

Sorbet de magrana amb ganache de pebre rosa i airejat de llima kafir, acompanyat de fulla d'ostra i tapioca de llet de coco.

Gelat de gaspatxo de col llombarda, cremós de xocolata 72%, flam de te Cashmir i mantega torrada.

Petit-fours.

Preu del menú: 90€
Preu del maridatge de vins: 40€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat al mercat.

ENTRANTS

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Nòquis de patata amb salsa de bolets i kimchi, saltat de bolets de temporada i oli verd.

o

Curri de verdures brasejades amb carbassa brasejada i brots de coriandre.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Pit de pollastre de pagès brasejada amb cremós de moniato, salsa de fricandó, maitake brasejat i xips de moniato.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Peix del dia amb salsa verda coliflor, tirabecs brasejats, cremós de chirivia i aire de llet de coco.

——————————————————————

POSTRES

Pastís de carbassa amb sopa de xocolata blanca especiada, gelat de magrana i crumble d'avellanes.

 

Preu: 38€ (beguda no inclosa)

CARTA

Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.26€

Consomé thai amb culurgione de bolets, bolets de temporada saltats, mànec i ceba especiats.26€

Nyoquis de patata amb melós de vedella a la cantonesa, salsa «especiada», coco i ametlla.26€

Calamar brasejat amb "menjablanc" de gallina, cordyceps i aire de marialluïsa.26€

PEIXOS

Rap en mantega torrada amb salsa tandoori masala, cremós de xirivia, aire de citronel·la i tirabecs.28€

Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€

Llobarro salvatge amb emulsió de bullabesa, arrel de cerfull confitada, pebrots del piquillo brasejats i gel de bergamota.28€

Moll brasejat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€

CARNS

Magret d'ànec a la brasa amb carxofa confitada, romesco i all negre, demi-glace i tòfona de tardor.29€

Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€

Filet de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€

Colomí tandoori masala amb dim sum de castanya i garrofa, cremós de moniato torrat, gel de cúrcuma i tamarinde.29€

POSTRES

Gelat d'all negre, pa de pessic de molasses, te negre, mòdena i raïm.13€

Gelat de topinambur torrat, mousse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€

Pastís de carbassa amb sopa de xocolata blanca especiada, gelat de magrana i crumble d'avellanes.13€

Gelat de gaspatxo de col llombarda, cremós de xocolata 72%, flam de te Cashmir i mantega torrada.13€