








carta
“ there is no modernity
without a good tradition ”
MENÚ DEGUSTACIÓ
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.
Siu mai de conill a la rabiosa, rovell de guatlla i aire de flor de saüc.
Sopa iodada de navalles i tomàquets verds, poma granny smith, espàrrec verd i fonoll marí.
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
Gelée i terrina de garrí amb emulsió vegetal, tomàquets semideshidratats, verdures i brots de temporada.
Espàrrec blanc brasejat amb fricandó de tonyina vermella salvatge, pinyonada, piparres i pamplines.
Rap en mantega torrada amb salsa tandoori masala, cremós d'all d'ós, aire de citronel·la i tirabecs.
Xai lletó a la brasa amb salsa de campanya, ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa amb cogombre adobat.
——————————————————————
Sorbet de ruibarbre amb granissat de pebre de Sichuan, crumble de gingebre i menta.
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.
Petit Fours.
Preu del maridatge de vins: 40€
MENÚ MIGDIA
migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.
ENTRANTS
Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.
——————————————————————
PRIMERS (1 a escollir)
Fettuccines amb emulsió de bolets, pesto de coriandre, carxofes confitades en mel i pamplines.
o
Pèsols a la Catalana amb sabaió de cardamom negre i pols de menta.
——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)
Galta de vedella glacejada amb parmentier de patata, bolets de temporada i tirabecs.
(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)
o
Peix de llotja amb salsa tandoori masala, textures de xirivia i yuzu.
——————————————————————
POSTRES
Gelat de topinabur torrat, mouse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.
CARTA
Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
ENTRANTS
Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.26€
Espàrrec blanc brasejat amb fricandó de tonyina vermella salvatge, pinyonada, piparres i pamplines.26€
Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.26€
PEIXOS
Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€
Llobarro salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.28€
Moll brasejat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€
CARNS
Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€
Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€
Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.29€
POSTRES
Gelat de topinabur torrat, mouse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€
Poma «pansificada», fava tonka i llima kaffir.13€
Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.13€