carta

“ there is no modernity
without a good tradition ”

MENÚ DEGUSTACIÓ

per temporada
El menú se servirà amb una degustació de pa, oli i mantega.
Els productes de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.
A petició del comensal es pot adaptar el menú per al·lèrgies, intoleràncies o preferències personals.

 

Siu mai de conill a la rabiosa, rovell de guatlla i aire de flor de saüc.

Sopa iodada de navalles i tomàquets verds, poma granny smith, espàrrec verd i fonoll marí.

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

Gelée i terrina de garrí amb emulsió vegetal, tomàquets semideshidratats, verdures i brots de temporada.

Espàrrec blanc brasejat amb fricandó de tonyina vermella salvatge, pinyonada, piparres i pamplines.

Rap en mantega torrada amb salsa tandoori masala, cremós d'all d'ós, aire de citronel·la i tirabecs.

Xai lletó a la brasa amb salsa de campanya, ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa amb cogombre adobat.
——————————————————————

Sorbet de ruibarbre amb granissat de pebre de Sichuan, crumble de gingebre i menta.

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.

Petit Fours.

Preu del menú: 90€
Preu del maridatge de vins: 40€

MENÚ MIGDIA

migdia de dimarts a divendres, no festius.
Pot variar algun plat segons disponibilitat en mercat.

ENTRANTS

Cremós de pollastre amb pell cruixent, pera, mostassa adobada i ponzu.

——————————————————————

PRIMERS (1 a escollir)

Fettuccines amb emulsió de bolets, pesto de coriandre, carxofes confitades en mel i pamplines.

o

Pèsols a la Catalana amb sabaió de cardamom negre i pols de menta.

——————————————————————
SEGONS (1 a escollir)

Galta de vedella glacejada amb parmentier de patata, bolets de temporada i tirabecs.

(opció a canvi per filet de vedella amb suplement +7€)

o

Peix de llotja amb salsa tandoori masala, textures de xirivia i yuzu.

——————————————————————

POSTRES

Gelat de topinabur torrat, mouse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.

 

Preu: 38€ (beguda no inclosa)

CARTA

Els productes i plats de temporada estan subjectes a canvi segons el mercat i la temporalitat.

ENTRANTS

Arròs cremós d'ametlles amb anguila fumada, melós de vedella glacejat i maionesa de safrà.26€

Bolet de card glacejat amb emulsió de moll de vedella, garrofa i oxalis morat.26€

Espàrrec blanc brasejat amb fricandó de tonyina vermella salvatge, pinyonada, piparres i pamplines.26€

Calamar shio koji amb estofat de rossinyols i avellanes, reducció de calamar, aire d'avellanes i wasabi.26€

PEIXOS

Rap en mantega torrada amb salsa tandoori masala, cremós d'all d'ós, aire de citronel·la i tirabecs.28€

Turbot a la brasa amb vinagreta d'avellana i perifollo, fonoll i rossinyols. 28€

Llobarro salvatge a la brasa amb emulsió de cafè parís, textures de coliflor noisette i yuzu.28€

Moll brasejat amb salsa d'herbes aromàtiques, pètals de ceba adobada, tomàquets semisecs i gerds. 28€

CARNS

Ànec brasejat amb salsa de "mole", dumpling de moniato lila, moniato fondant, foie gras i ceba perla especiada.29€

Xai lletó a la brasa amb ostra d'Irlanda, cremós de ceba i cervesa, olives verdes i cogombre adobat.29€

Llom baix de vaca madurada amb emulsió d'escabetx de bolets de temporada, blat de moro baby glacejat i parmentier de patata.29€

Colomí a la brasa amb demi-glace, maitake confitat, remolatxa, emulsió de patata i sumac.29€

POSTRES

Gelat d’all negre, pessic de melassa, tè negre, Mòdena i raïm13€

Gelat de topinabur torrat, mouse airejada de xocolata, fruits vermells i vainilla.13€

Poma «pansificada», fava tonka i llima kaffir.13€

Flam de miso amb gelat de vainilla bourbon, kikos amb xocolata, botó de Sichuan i infusió de shisho verd.13€